Attraktiv beliggenhet

Vårt studiested i Fredrikstad har en attraktiv beliggenhet i Stadion 7 på Kråkerøy, i moderne og trivelige lokaler. Fra lokalene er det kort vei til butikker, utesteder og offentlig kommunikasjon. Norges Fagakademi har lokaler i Fredrikstad Stadion, midt på langsiden som vender mot Høgskolen. 

Livet som student i Fredrikstad

Fredrikstad ble kåret til Norges mest attraktive by i statens kåring i 2017. Juryen som var oppnevnt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet mente blant annet at Fredrikstads kollektivtilbud var veldig bra. Ikke minst at gratis byferge på elven Glomma, som renner gjennom byen, var et godt initativ. Dette er noe som kommer deg som student i byen tilgode. Ikke minst fordi våre lokaler ligger 50 meter fra elven der fergen legger til, rett ved Fredrikstad sentrum.

Et stort studentmiljø

Vårt studiested i Fredrikstad ligger på et område som kalles Værste. Andre skoler lokalisert på området er Høgskolen i Østfold, Fagskolen i Østfold, Wang Toppidrett m.fl. Siden det er flere tusen studenter på området er det også et stort utleiemarked (hybler og leiligheter) i tillegg til at studentsamskipnaden i Østfold tilbyr studentboliger. 

VIKfoto-Fredrikstad-FagAkademi-31938.jpg

Studentkro, treningssenter, kantine, kaffebar og andre servicetilbud rett ved skolen

Rett ved siden av skolen ligger blant annet Kranen SFO, dette er en studentkro som drives av Studentsamskipnaden Østfold. Kranen SFO er et tilbud til alle studenter på området, med biljard, dart og andre aktiviteter.

Du finner også kaffebar, kantine, Rema 1000 og andre serveringssteder på området. Her finner du alt du trenger i det daglige. Vil du være i aktivitet og trene så finnes Sky Fitnes vegg i vegg med Norges Fagakademi.

NB! Merk at for deg som skal ta nettudanning og bor i nærheten av et av våre skolesteder er du velkommen til å bruke våre lokaler til å følge nettundervisningen. Ta kontakt med det enkelte skolested for å få tilgang.