Orhan fikk jobb som Medisinsk sekretær

Orhan ble permittert som følge av Koronasituasjonen. Da valgte han å ta utdanning som Medisinsk sekretær hos Norges Fagakademi. Den 4. januar begynner han i ny jobb på et stort sykehus.

Orhan.jpg

I en alder av 41 år ble Orhan permittert fra jobben som kontormedarbeider for en engros virksomhet. Da kom lysten til å bytte bransje. Muligheten til å ta utdanning og samtidig beholde dagpengene var en avgjørende faktor for at han turte å satse på skole, og valget falt på utdanningen Medisinsk sekretær ved Norges Fagakademi. 

Imidlertid fikk Orhan jobben i engrosvirksomheten tilbake etter kort tid, men lysten til å skifte bransje var så sterk at han valgte å si opp jobben likevel for å satse på utdanningen. Etter ett semester med fulltidsutdanning leverte Orhan den 21. desember Orhan sin siste eksamen ved medisinsk sekretærutdanningen ved Norges Fagakademi sitt skolested i Fredrikstad. At han valgte utdanning angrer ikke Orhan på i dag, for jobben var klar allerede før siste eksamen var levert. Den 4. januar starter han i ny jobb som Medisinsk sekretær på et stort sykehus i Oslo. Han skal blant annet jobbe i skranken og som medisinsk sekretær.

Om utdanningen forteller Orhan at den er krevende og at man må jobbe mye under studiet, men fagene og det man lærer er spennende og derfor er det fult mulig å ta inn så mye informasjon over kort tid. 

Vi ønsker Orhan lykke til videre med ny jobb!