Alle evalueringer på denne siden er hentet inn via et anonymt evalueringskjema som gis til deltakerne etter hvert avsluttet webinar.

primaerlogo_pms_rod_svart.png


Motiverende kurs. Gir verktøy til å tenke nytt og finne alternativer.


Veldig inspirerende, positive, kunnskapsrike og joviale kursholdere som begge var veldig "på" når det gjaldt spørsmål og kommentarer fra oss deltagere. Godt å ha en sekk med tips og idéer når man skal sette i gang søknadsprosessen.

Verdi full og lærerik

Takk for å gjøre dette lett for oss :), mvh ashfa iqbal

Veldig forståelig og "folkelig" lagt fram! Fått nye tips igjen, og større tiltro til mine egne evner og ferdigheter. Gleder meg til i morgen.

To inspirerende og dyktige personer. Tusen takk.

Lærerik og spennende! Takk til Rune, Vera og HK!

Jeg ser at dette kan jeg få nytte av, da jeg nok er litt gammeldags i min fremgangsmåte. Jeg gleder meg til å sette i gang med å utvikle CV.

Har meldt meg på alle modulene. Er veldig fornøyd så langt ! Er permittert/arbeidsledig for første gang og har nettopp bikket 60 år.

Strålende som alltid begge to :)

Flotte innspill på hva en bør tenke over. Tusen takk

"Her får vi litt innsikt i hvordan en arbeidsgiver tenker når de har intervju. mye tips og få.. kjempe bra"

"Meget innholdsrikt, rolig og profesjonell kursleder."

"Et fantastisk konsept og tilbud fra H&K - tusen takk."

"Kan virkelig anbefale alle modulene fra 1-5, meget lærerike med en veldig kunnskapsrik kursleder Rune. Vil si jeg har fått bedre selvtillit og guts til både det å skrive CV/ søknad til å tørre å ringe til evt fremtidig arbeidsgiver."

"Inspirerende foreleser som har klart å holde på min oppmerksomhet hele veien."

"Veldig bra og oppdatert webvert. Det har vært en glede og utrolig lærerikt å følge dette webinaret."

"Jag anbefaller denna kursen till alla i alla oldrar då kursledarna får med alla åldersgrupper."

Har fått mye å tenkte på og gjøre fremover med både cv, linkedin og søknader. Føler at totalt sett så har disse webinarene gitt meg en ekstra spark for å iverksette ideer og planer i forhold til å få meg ny jobb og utvikle meg selv. Har også fått mer selvinnsikt på personlige egenskaper og språk som jeg kommer til å jobbe videre med. Tusen takk ;-)

"Utrolig godt utformet og gjennomført. Jeg fikk akkurat hva jeg trenger. Takk, Vera. Jeg gleder meg til mandag. 😊 God helg så lenge, og hils din hyggelige mann!"

"Som permittert så har jeg sittet litt på gjerdet, har fått en vekker og "spark bak" til å komme i gang."

"Hadde aldri trodd jeg skulle sitte i alle disse timene og være like engasjert hele tiden, men det var jeg mye takket være Rune. Han fikk meg til å føle at han tok oss alle alvorlig og hjalp oss direkte.

"Dyktig formidler av litt tung kunnskap. Har tatt kurs tidligere, både i privat (dyrt omskoleringskurs) og offentlig regi (NAV), og dette var definitivt mer motiverende og fengende. Likte den hyppige bruken av ""polls"", og offentliggjøring og snakk om resultat etterpå.  Godt opplegg! Ser frem til neste moduler."

"Tusen takk for gode tips hva man bør spøre når man ringer til potensiell arbeidsgiver :)"

"Flinke og erfarne forelesere med god formidlings-og kommunikasjonsevne - av egen og andres innlegg. Tusen takk."